09 04.2013

Προβολή στην μνήμη του Vittorio Arrigoni

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Νέα - Ανακοινώσεις
Προβολή στην μνήμη του Vittorio Arrigoni
“Δεν πιστεύω στον πόλεμο. Δεν θέλω να θαφτώ κάτω από καμιά σημαία. Θέλω να με θυμούνται για τα όνειρά μου. Όταν πεθάνω μια μέρα, ίσως σε εκατό χρόνια, θα ήθελα στην ταφόπλακα μου να γράφει τη ρήση του Νέλσον Μαντέλα: 

«Ένας νικητής είναι ένας ονειροπόλος που ποτέ δεν το βάζει κάτω». Βιτόριο Αριγκόνι. Ένας νικητής.”

Δύο χρόνια μετά τον άδικο χαμό του, θυμόμαστε και τιμούμε το σύντροφο και φίλο μας Βιτόριο Αριγκόνι, προβάλλοντας το ντοκιμαντέρ του Al Jazeera «Staying Human». (Διάρκεια: 48 λεπτά, υποτιτλισμός: Σύλλογος Ιντιφάντα)

Το ντοκιμαντέρ αυτό, που γυρίστηκε πριν τη δολοφονία του Ιταλού ακτιβιστή, παρουσιάζει τη ζωή του, τη δράση των ακτιβιστών του ISM και την καθημερινή αντίσταση των Παλαιστινίων ενάντια στον παράνομο και απάνθρωπο αποκλεισμό της Λωρίδας της Γάζας. Ένα ντοκιμαντέρ για τη διεθνιστική αλληλεγγύη στις μέρες μας.

Πριν το ντοκιμαντέρ, και με αφορμή την Ημέρα των Παλαιστινίων Κρατουμένων (17 Απριλίου), θα προβληθεί 14λεπτο βίντεο του Παλαιστινιακού Κέντρου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (PCHR) με τίτλο: «Παλαιστίνιοι πίσω από τα σίδερα. Κρατούμενοι χωρίς δικαιώματα» (υποτιτλισμός: Omnia TV – Σύλλογος Ιντιφάντα).


Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 στις 7.30 μ.μ.

Κοινωνικός & Πολιτιστικός Χώρος «Παίρνω Αμπάριζα» 
Γαλακηδών 11 & Λυσίου, Γαλάτσι

pairno ampariza map


Σύλλογος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Πρωτοβουλία Ένα Καράβι για τη Γάζα

 

Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 09 Απρίλιος 2013 23:50