22 10.2012

Παροχή οπτικοακουστικού υλικού από την πειρατεία στο Estelle κατά την συνέντευξη τύπου της Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Νέα - Ανακοινώσεις
Παροχή οπτικοακουστικού υλικού από την πειρατεία στο Estelle κατά την συνέντευξη τύπου της Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”
Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα παλιάς Πρυτανείας του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, η Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα” θα δώσει συνέντευξη τύπου όπου τα 5 μέλη της Ελληνικής αποστολής θα παρουσιάσουν τα όσα συνέβησαν κατά την πειρατεία του ιστιοφόρου Estelle σε διεθνή ύδατα.


Κατά την διάρκεια αυτής θα προβληθεί βίντεο από το εγχείρημα και την επίθεση του ισραηλινού στρατού στο Estelle, ενώ μετά την ολοκλήρωση της θα διανεμηθεί οπτικοακουστικό υλικό στους δημοσιογράφους.

Υπενθυμίζουμε πως το ιστιοφόρο Estelle, δέχτηκε επίθεση από το ισραηλινό ναυτικό στα διεθνή ύδατα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στη συνέχεια οδηγήθηκε ρυμουλκούμενο στο Ashdod, ενώ οι 30 επιβάτες του κακοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν σε κέντρα κράτησης. Ορισμένοι εξ αυτών έχουν ήδη απελαθεί, ανάμεσά τους και τα 5 μέλη της Ελληνικής αποστολής:

  1. Βαγγέλης Πισσίας (συντονιστής της αποστολής)

  2. Μιχάλης Τικτόπουλος (μέλος Γραμματείας Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”)

  3. Λουκάς Σταμέλλος (μέλος Γραμματείας Πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”)

  4. Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ)

  5. Δημήτρης Κοδέλας (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ)

Πρωτοβουλία “Ένα Καράβι για τη Γάζα”
Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 22 Οκτώβριος 2012 17:53