19 07.2011

Η Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο καταγγέλει το Ισραήλ και τους συνεργάτες του καλεί στην σημερινή συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Αναδημοσιεύσεις
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 19/7/11, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, 7.00 μμ

Κάτω τα χέρια από τους 16 αγωνιστές του Dignite και τον Στόλο της Ελευθερίας
Να σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας - Λευτεριά στην Παλαιστίνη
Καμια συνεργασία με το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ – να κλείσει η πρεσβεία των σιωνιστών
Ισραήλ δολοφόνοι – κυβέρνηση Παπανδρέου συνένοχη

Καταγγέλλουμε τη νέα πειρατεία του Ισραήλ, του κράτους – τρομοκράτη της Μέσης Ανατολής, που σήμερα το πρωί επιτέθηκε και κατέλαβε το πλοιάριο Dignite/Al Karama, το μοναδικό από τον Στόλο της Ελευθερίας “Freedom Flotilla II” που κατόρθωσε να σπάσει τον αποκλεισμό που επέβαλε η ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με τους ιμπεριαλιστές και τους σιωνιστές, και να πλησιάσει στα ανοιχτά της Γάζας. Το Ισραήλ, ένα χρόνο μετά τη βάρβαρη επίθεση στην προηγούμενη αποστολή, όταν δολοφόνησε 9 αγωνιστές από την Τουρκία, απομονωμένο όσο ποτέ από τη διεθνή κοινή γνώμη και τον Αραβικό κόσμο που έχει βγει στους δρόμους, επιμένει σαν λυσσασμένο σκυλί στον αποκλεισμό της Γάζας και στην τρομοκράτηση των Παλαιστίνιων και των συμπαραστατών τους.
Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου είναι συνένοχη! Από την πρώτη στιγμή πήρε θέση υπέρ του νέου στρατηγικού της σύμμαχου στην περιοχή, του Ισραήλ , απαγόρευσε επίσημα τον απόπλου στα υπόλοιπα 9 σκάφη του στόλου προς Γάζα και με κάθε είδους νομότυπη και βρώμικη ενέργεια σταμάτησε την αποστολή των 500 περίπου ακτιβιστών της Πρωτοβουλίας που είχαν συγκεντρωθεί στην Ελλάδα, από το να αποπλεύσει. Η ίδια κυβέρνηση που αγκαλιά με τα ΜΑΤ και τα φασιστοειδή προσπαθεί να διαλύσει τον κόσμο που παλεύει και αντιστέκεται στους εργατικούς χώρους και τις πλατείες, συνεργάζεται ξεδιάντροπα με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και εισπράττει τις ευχαριστίες τους δια στόματος Νετανιάχου και Χίλαρι Κλίντον.
Χρειάζεται να τους σταματήσουμε! Η συντρπτική πλειοψηφία του κόσμου που στέκεται στο πλευρό των Παλαιστινίων, που παλεύει για να σπάσει ο αποκλεισμός της Γάζας και να ελευθερωθεί η Παλαιστίνη και όχι για να γίνεται η Ελλάδα πιστός σύμμαχος των ιμπεριαλιστών και των σιωνιστών δολοφόνων, χρειάζεται να εκφράσει άμεσα την αλληλεγγύη του!


Αθήνα 19/7/11

Συμμαχία Σταματήστε τον πόλεμο
Τελευταία ενημέρωση Τρίτη, 19 Ιούλιος 2011 15:12