Print this page
28 07.2014

Η Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας προγραμματίζει νέο Στόλο της Ελευθερίας για να προσπαθήσει να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Νέα - Ανακοινώσεις
Η Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας προγραμματίζει νέο Στόλο της Ελευθερίας για να προσπαθήσει να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας

Η Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας

Καταδικάζει τις ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα, τον συνεχιζόμενο αποκλεισμό  και τη Διεθνή  συνενοχή και

Προγραμματίζει νέο Στόλο της Ελευθερίας για να προσπαθήσει να σπάσει τον αποκλεισμό

Η Διεθνής Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας (στην οποία συμμετέχουν Πρωτοβουλίες με  συμμετοχές από την Αγγλία, τη  Γαλλία, τη  Σουηδία, τη  Νορβηγία, την Ισπανία, την  Ιταλία, την Ελλάδα, την Τουρκία, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία) καταδικάζει τη συνεχιζόμενη ισραηλινή στρατιωτική επίθεση σε άμαχους Παλαιστίνιους στη Γάζα, καταγγέλλει την αποτυχία της διεθνούς κοινότητας να σταματήσει την επίθεση και υπενθυμίζει την αντίθεσή της  προς τον Ισραηλινό οικονομικό αποκλεισμό των Παλαιστινίων στη Γάζα, καθώς και τη συνεργασία άλλων κυβερνήσεων.


Σημειώνουμε ότι το αίτημα για την άρση του αποκλεισμού είναι ένα βασικό στοιχείο των συνομιλιών για τον τερματισμό της βίας, και ότι οι κυβερνήσεις που απορρίπτουν τον αποκλεισμό πρέπει να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους άμεσα, για να διασφαλιστεί ότι μια συμφωνία που θα καταλήξει σε ένα τέλος της βίας, θα πρέπει επίσης να καταλήξει στο τέλος τους αποκλεισμού.

Σας γνωστοποιούμε ότι προγραμματίζουμε έναν ακόμα στολίσκο στο εγγύς μέλλον, για να προσπαθήσουμε να σπάσουμε τον αποκλεισμό της Γάζας, με συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. Σας ανακοινώνουμε την πρόθεσή μας να σαλπάρουμε από τη Γάζα μεταφέροντας παλαιστινιακά προϊόντα, συνεχίζοντας το έργο της Κιβωτού της Γάζας.

Είμαστε μια ειρηνική πρωτοβουλία της κοινωνίας των πολιτών   που λειτουργεί με βάση την αλληλεγγύη στον   παλαιστινιακό λαό και ανεξάρτητα από οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Σε αντίθεση με τις πρόσφατες αναφορές των μέσων ενημέρωσης,   εμείς δεν ζητήσαμε στρατιωτική συνοδεία, δεν έχουμε καμία πρόθεση να ζητήσουμε, και δεν πρόκειται να πλεύσουμε με στρατιωτική συνοδεία.

Το Μαβί Μαρμαρά - το πλοίο που στο Στόλο της Ελευθερίας το 2010,  έφερε το κύριο βάρος της επίθεσης του Ισραηλινού ναυτικού, κατά την οποία εννέα Τούρκοι πολίτες και ένας πολίτης των ΗΠΑ σκοτώθηκαν από το Ισραήλ - θα είναι σύντομα έτοιμο  να ενταχθεί στο στολίσκο με εκατοντάδες ακτιβιστές της ειρήνης από όλο τον κόσμο επί του σκάφους.

Περισσότερα νέα για τα σχέδιά μας θα είναι διαθέσιμα σε λίγες εβδομάδες. Εμείς προτρέπουμε τους υποστηρικτές μας σε όλο τον κόσμο να παρακολουθούν για τις ενημερώσεις μας και να είναι έτοιμοι να ενταχθούν και να κλιμακώσουν την εκστρατεία μας για να τελειώσει ο  ισραηλινός αποκλεισμός της Γάζας.

Η Συμμαχία του Στόλου της Ελευθερίας :

Ευρωπαϊκή Εκστρατεία για τον τερματισμό της πολιορκίας στην Γάζα
Διεθνής Επιτροπή για το Σπάσιμο της Πολιορκίας της Γάζας (ICBSG)
Στόλος της Ελευθερίας Ιταλία
Κιβωτός της Γάζας
IHH
Rumbo a Gaza Ισπανία
Πρωτοβουλία "Ένα Καράβι για τη Γάζα" Ελλάδα
Ένα Καράβι για τη Γάζα Νορβηγία
Ένα Καράβι για τη Γάζα Σουηδία


Για περισσότερες πληροφορίες:
Ehab Lotayef (Gaza's Ark/Canada) +1 (514) 941-9792 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
David Heap  (Gaza's Ark/Canada) +1 (519) 859-3579 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Robert Naiman (Gaza's Ark/USA) +1 (217) 979-2857 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
James Godfrey (Gaza's Ark/Australia) +61 0424 340630 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
Zohar Chamberlain Regev (Rumbo a Gaza/Spain) +34 (647) 077-426  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Dror Feiler (StG-Sweden) +46 (70) 285-5777 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
İzzet Shahin (IHH/Turkey) +90 (530) 341 2134 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τελευταία ενημέρωση Πέμπτη, 31 Ιούλιος 2014 00:23