Print this page
16 11.2013

Υποστηρίξτε μια μίνι – Κιβωτό

Δημοσιεύτηκε στην κατηγορία Νέα - Ανακοινώσεις
Υποστηρίξτε μια μίνι – Κιβωτό
 
Υποστηρίξτε μια μίνι – Κιβωτό και βοηθήστε να στραφεί η προσοχή του κόσμου στα δεινά των παιδιών που ζουν κάτω από  αποκλεισμό, στη Γάζα

Στις 30 Νοεμβρίου, εκατοντάδες παιδιά στην Παλαιστίνη θα φθάσουν έξω στον κόσμο ξεπερνώντας τα όρια του – όλο και πιο στενού – ισραηλινού  αποκλεισμού της Γάζας . Εν αναμονή του απόπλου της Κιβωτού της Γάζας , την άνοιξη, τα παιδιά θα συγκεντρώσουν στις ακτές τις Μεσογείου, μίνι Κιβωτούς – ξύλινες βάρκες μοντελισμού μήκους 40 εκ. οι οποίες αναπαριστούν την Κιβωτό  της Γάζας ( βλέπε φωτογραφία ) – και θα τις στείλουν  στη θάλασσα .

  Μέσα από τις μίνι-Κιβωτούς, θα στείλουν ένα συμβολικό μήνυμα αντίστασης ενάντια σε έναν παράνομο αποκλεισμό  που επιδεινώνεται από την καταστολή της Αιγύπτου στο πέρασμα της Ράφα και στις σήραγγες, και που καταστρέφει την παιδική ηλικία  και  το μέλλον τους .
   
Το μήνυμά της ελπίδας που θα στείλουν τα παιδιά, θα καταστεί δυνατό μόνο με τη δικιά σας υποστήριξη.
   
Μπορείτε να γίνετε  χορηγός μιας μίνι-Κιβωτού για $ 50 , ή συν – χορηγός για $ 25. Το όνομά σας ( ή το όνομα της οργάνωσής σας ) και το όνομα της χώρας σας, θα  αναγράφονται στη μίνι-Κιβωτό που θα χρηματοδοτήσετε.

Μέρος της συνεισφοράς σας θα καλύψει το κόστος των υλικών και της συναρμολόγησης των μίνι – Κιβωτών.  Το υπόλοιπο θα βοηθήσει τη  χρηματοδότηση της Κιβωτού της Γάζας και της αποστολής εναντίον του αποκλεισμού, με τίτλο " Εμπόριο όχι φιλανθρωπία" .



Για να γίνετε  χορηγός μιας μίνι – Κιβωτού για $ 50 παρακαλώ πατήστε το παρακάτω :





Για να γίνετε  συν- χορηγός μιας μίνι – Κιβωτού για $ 25 παρακαλώ πατήστε το παρακάτω:



Διαδώστε αν θέλετε αυτό το μήνυμα στις επαφές σας .
Τελευταία ενημέρωση Σάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 14:21